SPD I en II Bedrijfsadministratie

SPD

SPD Bedrijfsadministratie 1 en 2


SPD I en II terug van weggeweest

Op zoek naar een vakgerichte opleiding in de Finance & Accounting? De opleidingen SPD I en SPD II zijn terug. Programma's met aandacht voor vakkennis zonder de verplichting van portfolio en afstudeerscriptie:
  • SPD I, een gedegen basis voor een financiĆ«le functie met de vakken gericht op interne beheersing, interne verslaggeving en fiscaliteiten.
  • SPD II, een verdiepende opleiding met bestuurlijke informatie, basiskennis externe verslaggeving en informatietechnologie.
Over deze opleidingen

Staatspraktijkdiploma Bedrijfsadministratie (SPD)

Het van oudsher bekende staatspraktijkdiploma bedrijfsadministratie (SPD) staat bekend als een degelijke opleiding voor de administrateur en controller. Deze opleiding was opgesplitst naar deel 1 en deel 2. Elk onderdeel richtten zich op vakgebieden die voor de administrateur en controller van belang waren. Als gevolg van de invoering van de Wet op het Hoger en Wetenschappelijk Onderwijs (WHW) is rond de eeuwwisseling besloten om deze vakgerichte opleiding om te vormen tot een bacheloropleiding, welke onderdeel van ons opleidingsaanbod uitmaakt.

Uit gesprekken met verschillende partijen is vast komen te staan dat het verdwijnen van deze vakgerichte opleiding als een gemis wordt ervaren. Vandaar SPD 1 en 2, terug van weggeweest.
Studieadvies?
bel Marie-Christine of Wilco085 4015700